Hovatek Forum MOBILE Android [Please help] Repartition .. Operation failed
Try our Online TWRP Builder..its free!
Can't login? Please, reset your password.


[Please help] Repartition .. Operation failed

[Please help] Repartition .. Operation failed

tmzota
tmzota
tmzota
Enthusiastic Member
8
14-03-2018, 08:38 AM
#1



I am flashing Itel A12 with spreadtrum upgrade tool using project A12-W507A-6.0-OP-V001-20170223-RELEASE. When the stage:  "_REPARTTITION_" is reached the error: "Failed: Operation Failed" comes up. Can you help me troubleshoot this problem please. I cannot find answers on google, and searching on this forum does not show a related problem with a solution. Thanks in advance.
Attached Files
.jpg
spdFail.jpg
Size: 75.8 KB / Downloads: 19
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,634
14-03-2018, 10:17 AM
#2
(14-03-2018, 08:38 AM)tmzota I am flashing Itel A12 with spreadtrum upgrade tool using project A12-W507A-6.0-OP-V001-20170223-RELEASE. When the stage:  "_REPARTTITION_" is reached the error: "Failed: Operation Failed" comes up. Can you help me troubleshoot this problem please. I cannot find answers on google, and searching on this forum does not show a related problem with a solution. Thanks in advance.

As far as I can tell, this seems to be an emmc chip issue. Its appears to be a common problem with the Itel A12. How many different firmware and flashing tools have you tried?
Join the community discussion @ https://www.hovatek.com/forum/thread-23211.html
This post was last modified: 19-06-2018, 11:18 AM by hovatek.

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
tmzota
tmzota
tmzota
Enthusiastic Member
8
14-03-2018, 10:24 AM
#3
(14-03-2018, 10:17 AM)hovatek
(14-03-2018, 08:38 AM)tmzota I am flashing Itel A12 with spreadtrum upgrade tool using project A12-W507A-6.0-OP-V001-20170223-RELEASE. When the stage:  "_REPARTTITION_" is reached the error: "Failed: Operation Failed" comes up. Can you help me troubleshoot this problem please. I cannot find answers on google, and searching on this forum does not show a related problem with a solution. Thanks in advance.

As far as I can tell, this seems to be an emmc chip issue. Its appears to be a common problem with the Itel A12. How many different firmware and flashing tools have you tried?

I have tried only the above firmware but I have tried two versions of spreadtrum upgrade download tool (3 and 4).
alimalamm
alimalamm
alimalamm
Senior Member
395
14-03-2018, 10:34 AM
#4
(14-03-2018, 10:24 AM)tmzota
(14-03-2018, 10:17 AM)hovatek
(14-03-2018, 08:38 AM)tmzota I am flashing Itel A12 with spreadtrum upgrade tool using project A12-W507A-6.0-OP-V001-20170223-RELEASE. When the stage:  "_REPARTTITION_" is reached the error: "Failed: Operation Failed" comes up. Can you help me troubleshoot this problem please. I cannot find answers on google, and searching on this forum does not show a related problem with a solution. Thanks in advance.

As far as I can tell, this seems to be an emmc chip issue. Its appears to be a common problem with the Itel A12. How many different firmware and flashing tools have you tried?

I have tried only the above firmware but I have tried two versions of spreadtrum upgrade download tool (3 and 4).
As for me i have tried 3 different version of the firmware and it still bring the same error. I tried more than for different flashing tools but still yet has thesame outcome

Envoyé de mon SM-G532F en utilisant Tapatalk
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,634
14-03-2018, 04:09 PM
#5



(14-03-2018, 10:24 AM)tmzota I have tried only the above firmware but I have tried two versions of spreadtrum upgrade download tool (3 and 4).

you can try the other A12 firmwares listed @ https://www.hovatek.com/forum/thread-20224.html if it still persist, then its likely to be an emmc chip issue as @hovatek initially indicated
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,634
14-03-2018, 04:11 PM
#6
(14-03-2018, 10:34 AM)alimalamm As for me i have tried 3 different version of the firmware and it still bring the same error. I tried more than for different flashing tools but still yet has thesame outcome

Envoyé de mon SM-G532F en utilisant Tapatalk

scroll up and readup @hovatek's reply
if you have further queries, then create a new thread for your device issue, this is someone's support thread
see https://www.hovatek.com/forum/thread-514.html for how to create a thread
alimalamm
alimalamm
alimalamm
Senior Member
395
14-03-2018, 05:06 PM
#7
(14-03-2018, 04:11 PM)X3non
(14-03-2018, 10:34 AM)alimalamm As for me i have tried 3 different version of the firmware and it still bring the same error. I tried more than for different flashing tools but still yet has thesame outcome

Envoyé de mon SM-G532F en utilisant Tapatalk

scroll up and readup @hovatek's reply
if you have further queries, then create a new thread for your device issue, this is someone's support thread
see https://www.hovatek.com/forum/thread-514.html for how to create a thread
I think i already have a thread on thesame issue.

Envoyé de mon SM-G532F en utilisant Tapatalk
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
YtWhTl