Hovatek Forum MOBILE Android RF Cali Test (Calibration) fail(Umidigi A13 Pro/Unisoc T610)
Try our Online TWRP Builder..its free!
Can't login? Please, reset your password.


RF Cali Test (Calibration) fail(Umidigi A13 Pro/Unisoc T610)

RF Cali Test (Calibration) fail(Umidigi A13 Pro/Unisoc T610)

mayugoro
mayugoro
mayugoro
Newbie
3
22-02-2024, 09:18 AM
#1



Hello,
I have UMIDIGI A13 Pro (Unisoc T610), and the other day I failed to update and it turned blick.
I successed to unblicked using "SPD Factory Tool", but since then my mobile connection has been extremely weak.
When viewed in engineering mode, the "RF Cali Test" fails(Image attached).
I believe this is the cause, but is there a way to fix it? please help.
Attached Files
.png
Screenshot_20230110-215400.png
Size: 221.8 KB / Downloads: 2
mayugoro
mayugoro
mayugoro
Newbie
3
22-02-2024, 09:23 AM
#2
Hello,I have UMIDIGI A13 Pro (Unisoc T616), and the other day I failed to update and it turned blick.
I successed to unblicked using "SPD Factory Tool", but since then my mobile connection has been extremely weak.
When viewed in engineering mode, the "RF Cali Test" fails(Image attached).
I believe this is the cause, but is there a way to fix it? please help.
Attached Files
.png
Screenshot_20230110-215400.png
Size: 221.8 KB / Downloads: 0
mayugoro
mayugoro
mayugoro
Newbie
3
22-02-2024, 09:42 AM
#3
Hello,I have UMIDIGI A13 Pro (Unisoc T610), and the other day I failed to update and it turned blick.
I successed to unblicked using "SPD Factory Tool", but since then my mobile connection has been extremely weak.
When viewed in engineering mode, the "RF Cali Test" fails(Image attached).

I believe this is the cause, is there a way to fix it? please help.
Attached Files
.png
Screenshot_20230110-215400.png
Size: 221.8 KB / Downloads: 0
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
YtWhTl
live chat
whatsapp telegram instagram