Hovatek Forum MOBILE Android TECnO F1 starts and gives many prompts
Try our Online TWRP Builder..its free!
Can't login? Please, reset your password.


TECnO F1 starts and gives many prompts

TECnO F1 starts and gives many prompts

Androbaxton
Androbaxton
Androbaxton
Techie Member
58
17-08-2022, 12:19 PM
#1



Hello Enigma
TECNO F1 boots up and gives so many prompts, all apps are unfortunately stopping, it can't even allow you to operate, I've tried flashing its file with no success. 
I have attached a photo of the prompts displayed 
Help me solve it.
justshez
justshez
justshez
Intern
1,801
17-08-2022, 01:47 PM
#2
(17-08-2022, 12:19 PM)Androbaxton Hello Enigma
TECNO F1 boots up and gives so many prompts, all apps are unfortunately stopping, it can't even allow you to operate, I've tried flashing its file with no success. 
I have attached a photo of the prompts displayed 
Help me solve it.

were you able to flash firmware?

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
Androbaxton
Androbaxton
Androbaxton
Techie Member
58
18-08-2022, 05:53 AM
#3
I haven't tried firmware though, can i5do that??
maxpayne
maxpayne
maxpayne
Intern
3,601
22-08-2022, 07:34 AM
#4
(18-08-2022, 05:53 AM)Androbaxton I haven't tried firmware though, can i5do that??

The emmc might be bad.
read the build number first

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
Androbaxton
Androbaxton
Androbaxton
Techie Member
58
23-08-2022, 02:42 PM
#5



what if I got the build number,, what is the next step??
maxpayne
maxpayne
maxpayne
Intern
3,601
24-08-2022, 09:20 AM
#6
(23-08-2022, 02:42 PM)Androbaxton what if I got the build number,, what is the next step??

You flash with a firmware for the exact build number but that won't help if emmc is bad as I think

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
Androbaxton
Androbaxton
Androbaxton
Techie Member
58
07-09-2022, 12:34 AM
#7
I got the build number correct, then downloaded the firmware from this site, flashed it. it did6solve the issue.
what could lead to bad EMMC?
can it be resolved?
Thanks
justshez
justshez
justshez
Intern
1,801
07-09-2022, 10:02 AM
#8
(07-09-2022, 12:34 AM)Androbaxton I got the build number correct, then downloaded the firmware from this site, flashed it. it did6solve the issue.
what could lead to bad EMMC?
can it be  resolved?
Thanks

The only solution is to replace the bad emmc chip

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
YtWhTl