Hovatek Forum MOBILE Android [Please help] Network bars
Try our Online TWRP Builder..its free!
Can't login? Please, reset your password.


[Please help] Network bars

[Please help] Network bars

Bhekzin
Bhekzin
Bhekzin
Senior Member
145
17-04-2018, 10:20 AM
#1



My android device can't show network bars but signal is showing that MTN sim card
xerxes
xerxes
xerxes
Senior Member
8,357
17-04-2018, 12:17 PM
#2
(17-04-2018, 10:20 AM)Bhekzin My android device can't show network bars but signal is showing that MTN sim card

How did the problem start? 
Also set Network Operator to Automatic and Network Mode to 2G only.
This post was last modified: 17-04-2018, 12:18 PM by xerxes.
Bhekzin
Bhekzin
Bhekzin
Senior Member
145
17-04-2018, 01:16 PM
#3
I just left it off when I turn it on the problem starts
freshtyt
freshtyt
freshtyt
Senior Member
2,949
17-04-2018, 02:26 PM
#4
(17-04-2018, 01:16 PM)Bhekzin I just left it off when I turn it on the problem starts

did you try a different network sim?
Bhekzin
Bhekzin
Bhekzin
Senior Member
145
18-04-2018, 09:58 AM
#5



(17-04-2018, 02:26 PM)freshtyt
(17-04-2018, 01:16 PM)Bhekzin I just left it off when I turn it on the problem starts

did you try a different network sim?
Yes still showing the same
freshtyt
freshtyt
freshtyt
Senior Member
2,949
18-04-2018, 03:52 PM
#6
(18-04-2018, 09:58 AM)Bhekzin Yes still showing the same

try setting network mode on the phone to 2G only as innagee recommended lets know if it gets signals
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
YtWhTl
live chat
whatsapp telegram