Hovatek Forum MOBILE Android [Please help] Tecno C8 (erro whit sp flash tool)
Try our Online TWRP Builder..its free!
Can't login? Please, reset your password.


[Please help] Tecno C8 (erro whit sp flash tool)

[Please help] Tecno C8 (erro whit sp flash tool)

Damien052
Damien052
Damien052
Junior Member
30
13-04-2018, 03:23 PM
#1



I have this message with sp flash tool
"brom error s_ft_enable_dram_fail (4032)"
I am at the second flash attempt.
First the operation stopped at 37%.
But the second time I sat, I got this message.
Help me please  :(
This post was last modified: 13-04-2018, 03:37 PM by Damien052.
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,612
13-04-2018, 04:04 PM
#2
(13-04-2018, 03:23 PM)Damien052 I have this message with sp flash tool
"brom error s_ft_enable_dram_fail (4032)"
I am at the second flash attempt.
First the operation stopped at 37%.
But the second time I sat, I got this message.
Help me please  Sad

do you remember the build number of your C8 before it got bricked?
Damien052
Damien052
Damien052
Junior Member
30
13-04-2018, 06:12 PM
#3
(13-04-2018, 04:04 PM)X3non
(13-04-2018, 03:23 PM)Damien052 J'ai ce message avec l'outil flash sp
" erreur brom s_ft_enable_dram_fail (4032) "
Je suis à la deuxième tentative de flash.
D'abord l'opération s'est arrêtée à 37%.
Mais la deuxième fois que je me suis assis, j'ai reçu ce message.
Aide moi s'il te plait  Sad

vous rappelez-vous le numéro de build de votre C8 avant qu'il ne soit maçonné?

No
xerxes
xerxes
xerxes
Senior Member
8,357
13-04-2018, 10:27 PM
#4
(13-04-2018, 06:12 PM)Damien052
(13-04-2018, 04:04 PM)X3non
(13-04-2018, 03:23 PM)Damien052 J'ai ce message avec l'outil flash sp
" erreur brom s_ft_enable_dram_fail (4032) "
Je suis à la deuxième tentative de flash.
D'abord l'opération s'est arrêtée à 37%.
Mais la deuxième fois que je me suis assis, j'ai reçu ce message.
Aide moi s'il te plait  Sad

vous rappelez-vous le numéro de build de votre C8 avant qu'il ne soit maçonné?

No

Error 4032 is a mismatch error.
Did you try all the firmware listed @ https://www.hovatek.com/forum/thread-311.html ?
Damien052
Damien052
Damien052
Junior Member
30
15-04-2018, 02:10 PM
#5



Yes the problem is that when I start the operation and then I connect my phone, the computer does not detect it anymore. It is after having maintained for a long time the volume button more than it signals then any second after it disconnects.

Yet vcom drivers are well installed.
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,612
16-04-2018, 10:13 AM
#6
(15-04-2018, 02:10 PM)Damien052 Yes the problem is that when I start the operation and then I connect my phone, the computer does not detect it anymore. It is after having maintained for a long time the volume button more than it signals then any second after it disconnects.

Yet vcom drivers are well installed.

Are you holding any button when connecting to PC for flashing? If you are then you shouldn't be

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
YtWhTl