Hovatek Forum MOBILE Android [Please help] Stuck at Bootloop
Try our Online TWRP Builder..its free!
Can't login? Please, reset your password.


[Please help] Stuck at Bootloop

[Please help] Stuck at Bootloop

Pages (2): 1 2 Next
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Junior Member
17
02-03-2018, 10:14 AM
#1



Am stuck at bootloop (Infinix logo)
I unlocked bootloader,
I downloaded twrp from one of the Hovatek forum posted by Admin & flashed it via adb but now am stuck at bootloop,
So i entered twrp did factory reset it dint help,
I also did Format data dint work,
Tried Advanced wipe at all partitions dint work.
Need help
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,610
02-03-2018, 11:42 AM
#2
(02-03-2018, 10:14 AM)Abdul Karim Mbazira Am stuck at bootloop (Infinix logo)
I unlocked bootloader,
I downloaded twrp from one of the Hovatek forum posted by Admin & flashed it via adb but now am stuck at bootloop,
So i entered twrp did factory reset it dint help,
I also did Format data dint work,
Tried Advanced wipe at all partitions dint work.
Need help

Whats your phone model?

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Junior Member
17
02-03-2018, 02:02 PM
#3
(02-03-2018, 11:42 AM)hovatek
(02-03-2018, 10:14 AM)Abdul Karim Mbazira Am stuck at bootloop (Infinix logo)
I unlocked bootloader,
I downloaded twrp from one of the Hovatek forum posted by Admin & flashed it via adb but now am stuck at bootloop,
So i entered twrp did factory reset it dint help,
I also did Format data dint work,
Tried Advanced wipe at all partitions dint work.
Need help

Whats your phone model?

Infinix Note 4 Pro X571
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,610
02-03-2018, 03:28 PM
#4
(02-03-2018, 02:02 PM)Abdul Karim Mbazira Infinix Note 4 Pro X571

flash back stock rom using SP flash tool, if you don't have it then download @ https://www.hovatek.com/forum/thread-20228.html
ensure to download the rom that matches your phone's build number
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Junior Member
17
02-03-2018, 08:46 PM
#5



(02-03-2018, 03:28 PM)X3non
(02-03-2018, 02:02 PM)Abdul Karim Mbazira Infinix Note 4 Pro X571

flash back stock rom using SP flash tool, if you don't have it then download...................
ensure to download the rom that matches your phone's build number

#Am confused i see different versions yet mine is x571-H5311A-N-171130V280, so wont flashing a diff version affect it?
#The mega server is very slow & when i had downloaded 500+mbs the server cut me off claiming am not registered.
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Junior Member
17
03-03-2018, 08:33 AM
#6
Hi Admin.
Can i flash a different software version like X571-H5311A-N-170701V151 while Mine is x571-H5311A-N-171130V280?
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,610
03-03-2018, 09:00 AM
#7
(03-03-2018, 08:33 AM)Abdul Karim Mbazira Hi Admin.
Can i flash a different software version like X571-H5311A-N-170701V151 while Mine is x571-H5311A-N-171130V280?

Not yet. First, dump your phone's full firmware in scatter format using Miracle Box at https://www.hovatek.com/forum/thread-13347.html

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
hovatek
hovatek
hovatek
Administrator
49,610
03-03-2018, 09:01 AM
#8
(02-03-2018, 08:46 PM)Abdul Karim Mbazira #Am confused i see different versions yet mine is x571-H5311A-N-171130V280, so wont flashing a diff version affect it?
#The mega server is very slow & when i had downloaded 500+mbs the server cut me off claiming am not registered.

You should only flash another build number after backing up your current firmware in case something goes wrong
You can download from Mega using IDM as explained at https://www.hovatek.com/forum/thread-18831.html

Note!
We have a reply schedule for Free Support. Please upgrade to Private Support if you can't wait.
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Junior Member
17
03-03-2018, 06:13 PM
#9
(03-03-2018, 09:00 AM)hovatek
(03-03-2018, 08:33 AM)Abdul Karim Mbazira Hi Admin.
Can i flash a different software version like X571-H5311A-N-170701V151 while Mine is x571-H5311A-N-171130V280?

Not yet. First, dump your phone's full firmware in scatter format using Miracle Box

Miracle box doesnt start the waiting state after i click the Start Button
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Abdul Karim Mbazira
Junior Member
17
03-03-2018, 06:16 PM
#10
Btw i made a TWRP Backup of my rom, could this backup help me out?
Pages (2): 1 2 Next
Users browsing this thread:
 2 Guest(s)
Users browsing this thread:
 2 Guest(s)
YtWhTl
live chat
whatsapp telegram