Hovatek Forum MOBILE Android [Please help] Itel A11 completely during flashing
Try our Online TWRP Builder..its free!
Can't login? Please, reset your password.


[Please help] Itel A11 completely during flashing

[Please help] Itel A11 completely during flashing

phonesurgeon
phonesurgeon
phonesurgeon
Senior Member
192
04-01-2018, 10:13 PM
#1



It was stuck in boot logo so the battery must have not been charged properly.

Now it wont boot, it doesn't charge but it heats when i plug in charger.
xerxes
xerxes
xerxes
Senior Member
8,357
05-01-2018, 10:16 AM
#2
(04-01-2018, 10:13 PM)paafugees It was stuck in boot logo so the battery must have not been charged properly.

Now it wont boot, it doesn't charge but it heats when i plug in charger.

Have you tried replacing the battery with another one. 
Also, do you hear connection sound if you've connected it to pc.
phonesurgeon
phonesurgeon
phonesurgeon
Senior Member
192
05-01-2018, 10:45 AM
#3
tried new battery still didn't turn on and yes it does make a sound when i insert in a computer.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
xerxes
xerxes
xerxes
Senior Member
8,357
05-01-2018, 11:10 AM
#4
(05-01-2018, 10:45 AM)paafugees tried new battery still didn't turn on and yes it does make a sound when i insert in a computer.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Did you take note of the build no. before it bricked?
phonesurgeon
phonesurgeon
phonesurgeon
Senior Member
192
05-01-2018, 12:44 PM
#5



(05-01-2018, 11:10 AM)innagee
(05-01-2018, 10:45 AM)paafugees tried new battery still didn't turn on and yes it does make a sound when i insert in a computer.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Did you take note of the build no. before it bricked?
No I couldn't, it was stuck at logo.
I tried flashing again but it cancelled when downloading system (just like previous one)

FAILED:USER CANCEL

That's the error i keep getting

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
X3non
X3non
X3non
Recognized Contributor
22,062
05-01-2018, 05:01 PM
#6
(05-01-2018, 12:44 PM)paafugees No I couldn't, it was stuck at logo.
I tried flashing again but it cancelled when downloading system (just like previous one)

FAILED:USER CANCEL

That's the error i keep getting

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

have you tried the fix for that error message @ https://www.hovatek.com/forum/thread-4870.html ?
if yes, then try a rom
there are two different roms @ https://www.needrom.com/download/itel-a11/
This post was last modified: 05-01-2018, 05:01 PM by X3non.
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
Users browsing this thread:
 1 Guest(s)
YtWhTl
live chat
whatsapp telegram instagram