Hovatek Forum
[Please help] my Lenovo s850 Baseband Unknown and Invalid imei - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://www.hovatek.com/forum)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://www.hovatek.com/forum/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://www.hovatek.com/forum/forum-76.html)
+--- Thread: [Please help] my Lenovo s850 Baseband Unknown and Invalid imei (/thread-10474.html)



my Lenovo s850 Baseband Unknown and Invalid imei - willberjohn - 25-11-2015

i have rooted my lenovo s850 and tried to uninstall unwanted apps, but after that my phone cannot detect my sim..i send my phone to phone shop for repair but they cannot solve...my imei is invalid and my baseband is Unknown. can you help me to solve these? thank you.


RE: my Lenovo s850 Baseband Unknown and Invalid imei - hovatek - 25-11-2015

(25-11-2015, 01:27 PM)willberjohn Wrote:  i have rooted my lenovo s850 and tried to uninstall unwanted apps, but after that my phone cannot detect my sim..i send my phone to phone shop for repair but they cannot solve...my imei is invalid and my baseband is Unknown. can you help me to solve these? thank you.

Download the ROM @ https://www.hovatek.com/forum/thread-10450.html and flash using SP flash tool @ https://www.hovatek.com/forum/thread-159.html
Baseband should return.


RE: my Lenovo s850 Baseband Unknown and Invalid imei - oputakelvin - 14-01-2019

(25-11-2015, 06:53 PM)hovatek Wrote:  
(25-11-2015, 01:27 PM)willberjohn Wrote:  i have rooted my lenovo s850 and tried to uninstall unwanted apps, but after that my phone cannot detect my sim..i send my phone to phone shop for repair but they cannot solve...my imei is invalid and my baseband is Unknown. can you help me to solve these? thank you.

Download the ROM @ https://www.hovatek.com/forum/thread-10450.html and flash using SP flash tool @ https://www.hovatek.com/forum/thread-159.html
Baseband should return.

it still didnt work


RE: my Lenovo s850 Baseband Unknown and Invalid imei - X3non - 14-01-2019

(14-01-2019, 11:53 AM)oputakelvin Wrote:  it still didnt work

this is someone else's thread, create a new thread for your device issue
see https://www.hovatek.com/forum/thread-514.html for how to create a thread